bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,273.22 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.33 0.78%
bnb
BNB (BNB) $ 609.28 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 142.68 3.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520189 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464578 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148636 2.49%

Filipinler, Kripto Sektörünü Denetlemek İçin Yetki İstiyor

filipinler kripto sektorunu denetlemek icin yetki istiyorWERF

Kripto para piyasası her geçen gün büyüyor, genişliyor. Piyasanın git gide büyümesi birçok ülkeyi kripto konusunda harekete geçirdi. Bununla birlikte birçok ülke kripto sektöründeki kayıt dışı şirketler konusunda yatırımcılarını uyarmaya başladı. Bu ülkelerden biri de Filipinler oldu. Filipinli menkul kıymetler düzenleyicisi, Blockchain teknolojisini kullanan kripto, kripto şirketleri ve diğer finansal ürünler hakkında daha sıkı kurallar getirmek için harekete geçiyor.

Filipinler, Kripto Sektörünü Denetlemek İçin Daha Fazla Yetki Talep Ediyor

Filipinler Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para birimlerini kapsamına almaya ve yeni taslak kurallar kapsamında yerel kripto para birimi endüstrisi üzerindeki yetkisini güçlendirmeye çalışıyor.

filipinler kripto sektorunu denetlemek icin yetki istiyorWWFGT

Filipinler Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), yaptığı açıklamada; taslak kuralların yeni imzalanan bir yasayı işler hale getireceğini ve ona “kural koyma, gözetim, teftiş, piyasa izleme ve daha fazla uygulama yetkisi” vereceğini söyledi.

Sağlayıcılarıyla birlikte dijital kanallar aracılığıyla erişilen ve sunulanlarla ilgili dijital finansal ürünler ve hizmetler de dahil olmak üzere diğer finansal ürünler de SEC’in yetki alanına girecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala