bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,051.16 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.84 4.70%
bnb
BNB (BNB) $ 610.13 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521164 4.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472398 5.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150604 7.37%

Fidelity Investments ve Square’in Aralarında Bulunduğu Dev Şirketler, Kripto Konseyini Oluşturdu

council

Fidelity Investments, Square Inc. ve diğer önemli şirketler, dijital varlıkların anlaşılma ve düzenlenme şeklini değiştirme amacıyla küresel bir konsey oluşturdu.

Bugün kurulan Crypto Council for Innovation (CCI), hem endüstrilerin hem de yatırımcıların kripto dünyasını daha iyi anlamalarına yardımcı olabilmek adına, düzenleyicilere karşı lobi çalışması yürütecek. İlk konsey üyeleri arasında Coinbase ve Paradigm de yer alıyor. Paradigm’in Baş Politika Sorumlusu ve organiztörlerinden birisi olan Gus Coldebella, konuyla ilgişi şu ifadeleri kullandı:

“Kripto paranın, ekonomik büyümeyi teşvik etmek, yeni işler yaratmak, finansal katılım sağlamak ve mahremiyeti arttırmak gibi muazzam vaatlerde bulunduğunu biliyoruz. Ancak bu vaatler sınırları aşıyor. Bu nedenle dünyanın herhangi bir yerindeki politikacılara, düzenleyicilere ve bireylere kripto paraların faydalarını anlatmaya çalışacağız.”

Bitcoin (BTC) yıl başından bu yana %96 civarında bir artış gösterdi ve yatırımcıların da ilgisi her geçen gün artıyor. Kurumsal ilginin artmasına karşın, varlıkla ile ilgili şüpheleri bulunan azımsanmayacak bir kitle de söz konusu. CCI, kripto paralar ile ilgili yaygın yanlış kanıları çürütmeyi hedefliyor.

 

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala