bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,233.75 7.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,036.76 5.39%
bnb
BNB (BNB) $ 581.93 2.69%
solana
Solana (SOL) $ 158.29 11.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518801 3.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452947 5.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155613 6.99%

FCA’nın Geçici Kripto Kayıt Listesinde Sadece 5 Şirket Kaldı

FCAnin Geçici Kripto Kayit Listesinde Sadece 5 Şirket Kaldi

Kripto para sektörü tüm hızıyla büyümeye devam ederken düzenleyicilerin de odağı kripto olmuş durumda. Son olarak İngiltere’nin Finansal Davranış Otoritesinin (FCA), geçici kayıt (TRR) listesinde sadece beş kripto şirketi kaldı.

FCA'nın Geçici Kripto Kayıt Listesinde Sadece 5 Şirket Kaldı

FCA’nın Geçici Kripto Kayıt Listesindeki Şirketler Azalıyor

Hatırlarsanız FCA, tam yetki başvuruları henüz karara bağlanmamış dijital varlık şirketlerinin faaliyetlerine devam etmesine izin vermek için TRR’yi kurmuştu.

Son olarak FCA web sitesindeki güncellenmiş bir belgeye göre TRR’de CEX.I0, Copper Technologies, GlobalBlock, Revolut ve Moneybrain, geçici kripto kayıt listesindeki son şirketler olmuş durumdalar. Ancak bu Listede yer almaları, FCA’nın onları “uygun ve geçerli” olarak değerlendirdiği anlamına gelmiyor.

Öyle ki 30 Mart’a kadar bir düzine firma TRR’yi işgal etmişti ve çoğu firmanın listede kalması için son tarih 1 Nisan’a taşımıştı. FCA sonradan bu son tarihi “az sayıda firma” için uzattığını belirtmişti.

Bir kripto varlık ticaret şirketi olan ITI Digital Limited, Perşembe günü onay aldı ve tam kayıtlı kripto firmalarının toplam sayısını 34’e çıkardı. Bu, 25 Şubat’tan bu yana ilk onaydı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala