bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,210.20 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.36 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 608.61 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 143.49 2.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528567 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475675 0.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150662 0.17%

Ethereum’da Kiln Test Net Sonrası 5 Haneli Olma Potansiyeli

ethereumda kiln test net sonrasi 5 haneli olma potansiyeli1

Ethereum Vakfı, Kiln Test Net ile “birleştirme” işleminin başarıyla gerçekleştirildiğini kısa süre önce duyurdu. Ethereum ana ağının yakında işaret zinciri Proof-of-Stake sistemi ile “birleşmesi” ve böylece ETH blockchain‘i için çalışma kanıtına son vermesi bekleniyor.

ETH sahipleri ve kullanıcıları için geçişin sorunsuz olması sağlanacak. 15 Mart’taki Kiln Test Net başarısı sonrası Ethereum geliştiricileri bu dönüm noktasından övgü aldı.

Flip’in CMO’su Brian Krogsgard, konuyla ilgili bir podcast’e katıldı. Krogsgard, ETH ağında deflasyon olasılığının oldukça yüksek olduğunu söyledi. CMO, şöyle konuştu:

Bitcoin‘ciler, düzenli olarak deflasyonist olmak yerine daha az faydalı ve hafif enflasyonist olup olmadıklarını kendilerini sorgulamak zorunda kalacaklar. ETH ayrıca birleşmeden sonra beş haneli varlığa gitme potansiyeline sahip.”

Ethereum Kiln Test Net İçin Bir Ayı Piyasası Olasılığı

Kiln Test Net bu yıl içinde gerçekleşmesi planlanan, hisse ispatına geçişten önceki son halka açık test ağıydı. Bu aşama, Ethereum için önemli bir kilometre taşı oldu. Ağ, başlangıcından bu yana en büyük değişikliklerinden birini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Krogsgard, birleşmenin muhtemelen bir ayı piyasası içinde konuşlandırılacağını da iddia etti. Bunun piyasanın birleşmeyi hemen kabul etmeyebileceği anlamına da geliyor.

Ethereum şu anda CoinMarketCap verilerine göre, 2.886 dolar seviyelerindeki fiyatlarla işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala