bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,931.93 0.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,117.31 0.58%
bnb
BNB (BNB) $ 580.29 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 173.53 1.78%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521502 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479974 0.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153359 1.01%

Ethereum Platformu Kaleido, Polygon ile El Sıkıştı

ethereum platformu kaleido polygon ile el sikisti

Kripto para şirketleri web3’e adıma atmaya devam devam ediyor. Web3 teknolojilerini keşfeden şirketler bu konuda anlaşmalar yapmaya ve çalışmalar yürütmeye başladı. Bu konuda bir adımda Ethereum platformu olan Kaleido’dan geldi. Kaleido, web3 teknolojileri için Polygon ile anlaşma sağladı.

Ethereum Platformu Kaleido, Polygon ile İş Birliği Yaptı

Ethereum platformu Kaleido, popüler ölçeklendirme hizmeti Polygon ile birlikte çalışacak.

ethereum platformu kaleido polygon ile el sikisti

Ethereum’un Paris’teki yıllık topluluk toplantısında (EthCC) tanıtılan Polygon Edge, işletmelere Ethereum ana ağına bağlı kullanıcı dostu, bulut tabanlı bir sistem sunacak. Polygon Edge, işlem gereksinimlerine bağlı olarak şirketlere yüksek ve sıfır gaz ücretli modeller sunacak.

Kaleido’nun kurucusu Steve Cerveny bir röportajında şu açıklamalarda bulundu:

2015’te ortaya çıkan kurumsal Blockchain segmentinin kamu ekosistemleriyle bir araya geleceğini yıllardır söylüyoruz. Artık dijital ikizlere ve gerçek dünyadaki şeylere referans olan kurumsal NFT’lerin ve her türlü yardımcı programın 2022’de oluşturulduğunu ve gerçekleştiğini görüyoruz.

Ayrıca hatırlatacak olursak, Proof of Work konsensüs yapısı ile piyasaysa sürülen Ethereum, artan trafik ve yükselen gas ücretleri ile birlikte Proof of Stake’e geçiş için tüm hızıyla çalışıyor. Etkinliğin Eylül ayında gerçekleşmesi bekleniyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala