bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,347.24 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.81 0.01%
bnb
BNB (BNB) $ 608.83 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529353 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470636 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150511 0.21%

Eqonex, Singapur’daki Yüksek Mahkeme’ye Başvuruda Bulundu

eqonex singapurdaki yuksek mahkemeye basvuruda bulunduadff

Kripto para sektörü zorlu bir dönemden geçerken, piyasada yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çıkan haberlere göre; Nasdaq listesinde yer alan bir kripto finansal hizmetler firması olan Eqonex (EQOS), şirketi yargı yönetimine sokmak için Singapur’daki Yüksek Mahkeme’ye gönüllü bir başvuruda bulundu.

Eqonex, Singapur’daki Yüksek Mahkeme’ye Başvuru Yaptı

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na Pazartesi günü yapılan bir başvuruda Eqonex, Hong Kong merkezli kuruluşu Diginex’in alacaklıların gönüllü tasfiyesine konulduğunu ve Singapur’daki Eqonex Capital’in de gönüllü tasfiyeye girmesinin beklendiğini söyledi.

eqonex singapurdaki yuksek mahkemeye basvuruda bulunduadff

Bununla beraber Şirket, saklama, aracılık ve varlık yönetimine odaklanmaya hazırlanırken Mart ayında kripto borsası Binance’in sahibi olduğu bir ödeme teknolojisi şirketi olan Bifinity ile stratejik bir ortaklık imzaladı. 

Şirket konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu likidite konularını ele almak için grup, yeni hisse ihracı yoluyla öz kaynak finansmanı elde etmek için potansiyel yatırımcılarla ve Bifinity ile müzakerelerde, diğer şeylerin yanı sıra, ihlallerden feragat etme ve şartlarda değişiklik yapma arayışı içindedir. kredi sözleşmesi. Ne yazık ki, grubun tüm çabalarına rağmen bu müzakereler başarılı olmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala