bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,979.68 6.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,008.51 3.95%
bnb
BNB (BNB) $ 583.99 2.83%
solana
Solana (SOL) $ 162.39 13.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516846 3.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45625 6.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156372 6.81%

ENS Vakfında Tartışmalı Millegan Yönetimi Devam Edecek

ens vakfinda tartismali millegan yonetimi devam edecek2

İnternet siteleri için kullanılan DNS ile benzer bir mantıktaki ENS (Ethereum Name Service), bir süredir ENS Vakfındaki krizle boğuşuyor. True Names Vakfı ve Ethereum Names Service (ENS) Vakfı olmak üzere iki vakıftan oluşan topluluk son dönemde, Brantly Millegan ile bazı sorunlar yaşıyor.

ENS’i geliştirmek adına “kâr amacı gütmeyen kuruluş” olarak faaliyet yürüten True Names Vakfı, Millegan ile yollarını ayırdı. Ancak Millegan, ENS Vakfının direktörü olmaya devam edecek.

ENS coin’e sahip kişilerin oy kullanarak karar verdiği süreçte Millegan hakkında; DAO ve True Names Vakfındaki görevlerini bırakması ancak ENS Vakfına devam etmesi sonucu çıktı.

Tartışmalara Rağmen Millegan Yönetimi ile Devam

Brantly Millegan, eşcinselliği, transgenderizmi, kürtajı ve diğer sorunları kınayan görüşleri ile gündem olmuştu. 2016’daki ilgili twitter paylaşımının ortaya çıkmasıyla Şubat ayı başlarında patlayan tartışma, Millegan’ın idaresine gölge düşürmüştü.

ENS coin sahiplerinin her token başına 1 oy hakla girdiği seçimlerde, sonuçlar Millegan’ın çıkarılmasına karşı yüzde 43,39 oy ile sonuçlandı. Çıkarılmasından yana yüzde 37,51 oy kullanılırken yüzde 19 çekimser kaldı.

Bu sonuca göre, DAO’nun yasal temsilcisi olarak ENS Vakfı Millegan yönetiminde devam edecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala