bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,091.98 2.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,097.25 5.19%
bnb
BNB (BNB) $ 581.72 2.16%
solana
Solana (SOL) $ 169.61 6.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524309 1.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482396 4.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155619 3.87%

ENS, OpenSea’de Popüler Koleksiyonları Geride Bıraktı

ENS OpenSeade Populer Koleksiyonlari Geride Birakti

NFT‘lerin popülaritesinin koleksiyonlardan ziyade şirketler bazında arttığı bir dönemdeyiz. Neredeyse her gün yeni bir şirket NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvurusu yapıyor. Ancak bu rekabete hızla popülerleşen yeni bir tür daha geliyor. Ethereum Name Service (ENS); OpenSea‘de yükselenler listesini fethetmiş durumda.

ENS OpenSeade Populer Koleksiyonlari Geride Birakti 2

ENS, OpenSea’de Satış Bazında Popüler Koleksiyonları Geride Bıraktı

Ethereum Name Service (ENS), en basit tanımı ile Etheruem Blockchain adreslerinin basitleştirilmesini hedefleyen bir domain çözümü. Kullanıcılar aldıkları ENS adlarını Ethereum adreslerine bağlayarak 44 haneli adreslerini ezberlemek veya sürekli kontrol zorunda kalmıyorlar. Ancak bazı kelimele ve kalıpların değerli ve tek olması sebebiyle satış fiyatları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Öyle ki kısa bir süre önce siz okurlarımızla ENS kayıtlarının tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığını paylaşmıştık. Son olarak ENS satışları OpenSea üzerinden son 24 saat içerisinde yüzde 170’lik bir artışla Bored Ape Yacht Club gibi popüler koleksiyonları geçti.

Bunlara ek olarak son 7 gün içerisinde 9.000 ENS alanı el değiştirirken, Bored Ape’lerden sadece 16 işlem görüldü. Diğer taraftan söz konusu taban fiyat olduğunu ENS liderlikten çok uzakta. Öyle ki BAYC taban fiyatı 76 ETH seviyesinde yer alırken, ENS 0.01 ETH seviyesinde.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala