bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,408.79 0.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,268.49 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 614.86 1.25%
solana
Solana (SOL) $ 157.77 2.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544991 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495093 4.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161463 2.02%

ENS Kayıtları Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

ENS Kayitlari Tüm Zamanlarin En Yüksek Seviyesinde

Kripto paraları merkezi borsalar dışında kullanan ve çoğunlukça cüzdanlar arasında çok hareket eden kullanıcılar, kripto adresleri konusunda zorluk yaşayabiliyorlar. Bu noktada artan popülaritesi ile giderek daha çok tercih edilen Ethereum Name Service (ENS) satışları hızla artıyor. Öyle ki yakın zamanda açıklama yapan ENS, kayıtları göstererek adreslerde yeni bir aşamanın daha kat edildiğini açıkladı.

ENS Kayıtları Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

ENS Kayıtları Hızla Artıyor

Ethereum Blockchain ağını önümüzdeki günlerde oldukça kritik bir süreç bekliyor. Bir taraftan fiyat bazında sisli bir duruma giren Ethereum (ETH), diğer taraftan Ethereum 2.0 yükseltmesi ile de merakla bekleniyor. Kısa bir süre önce açıklanan Merge tarihi, ağın PoS’a geçiş sürecinin ilk önemli adımı niteliğinde. 5 adımdan oluşacak olan geçişin ilk adımı olan Merge, ENS alan adlarına da oldukça yaradı. Öyle ki ENS Domains’e göre, Ethereum Name Service alan sahipliği yalnızca Temmuz ayında 378.000 yeni .eth kaydı ile 1.8 milyonu aştı.

Twitter üzerinden tüm zamanların en yüksek satışına eriştiklerini açıklayan ENS Domains, 5.400 ETH (yaklaşık 8.8 milyon dolar) gelir ve en az bir ENS adı kullanan 48.000 yeni Ethereum hesabı ve ayrıca geçen ay OpenSea’deki alan satış hacminin yüzde 99’undan fazlasını gördüğünü söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala