bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,486.28 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.78 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 610.02 0.25%
solana
Solana (SOL) $ 144.39 1.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527072 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470429 0.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151124 0.29%

Elon Musk, Twitter’ın Bot İddialarını Kanıtlaması Gerektiğini Söyledi

elon musk twitterin bot iddialarini kanitlamasi gerektigini soyledi

Tesla CEO’su Elon Musk’ın sosyal medya devi Twitter’ı satın alması kripto para piyasasında oldukça dikkat çekmişti. Hemen hemen her gün bu konu ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya deva ediyor. Bu kez Elon Musk, 44 milyar dolarlık Twitter satın alma işlemine ancak sosyal medya devi kullanıcılarının yüzde 5’inden daha azının bot olduğu kanıtlanırsa devam edeceğini söyledi.

Elon Musk, Anlaşmanın Devamı için Twitter’dan Kanıt Bekliyor

Twitter ile 44 milyar dolarlık bir satın alma anlaşması imzalayan Elon Musk, şirketin bot hesaplarla ilgili açıklamasına güvenmediği gerekçesiyle satın alma sürecini askıya aldığını duyurdu. Ayrıca Musk bot hesapları tespit etmek için kendi ekibiyle çalışacağını açıkladı.

Elon Musk, Twitter iddialarının kanıtını sağlamadıkça, oranın çok daha yüksek olduğuna dair kendi görüşünü yineleyerek “bu anlaşma ilerleyemez” paylaşımını yaptı.

Bunun yanında Musk, Miami’deki bir teknoloji konferansında, sahte kullanıcıların tüm Twitter hesaplarının en az yüzde 20’sini, muhtemelen yüzde 90’ını oluşturduğunu söyledi.

Son olarak Twitter’ın hisseleri, önceki gün yüzde 8’den fazla düştükten sonra New York’ta piyasa öncesi işlemlerde yüzde 3,2 oranında bir düşüş yaşadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala