bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,317.89 2.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,974.35 1.51%
bnb
BNB (BNB) $ 562.11 1.83%
solana
Solana (SOL) $ 137.46 3.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519965 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452205 1.47%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132637 4.05%

Eight Dollars, Twitter’a Ödeme Yapanları Ortaya Çıkartıyor

Eight Dollars Twittera Odeme Yapanlari Ortaya Cikartiyor1

Twitter‘da ücretli hesap döneminin başlamasıyla birlikte mavi tikli hesap sayısında ciddi artış yaşandı. Twitter Blue uygulaması ile spam ve bot hesapların ortadan kaldırılması hedefleniyordu. Chrome, Firefox ve Safari’de kullanılabilen bir tarayıcı uzantısı, Twitter Blue’ya abone olmak için 8 dolar ödeyen hesapları ortaya çıkarıyor.

Twitter’a Ödeme Yapanları Ortaya Çıkartıyor

Eight Dollars‘ eklentisi, gerçek doğrulanmış hesaplar ile mavi tikli kullanıcıları arasındaki ayrımı kolaylaştırıyor. Bazı kullanıcılar, Twitter Blue’nin kullanıma sunulduğu ilk dönemlerde parodi ve bot hesapların doğrulamasını gerçekleştirmişti. Böylece doğrulanmış hesap sayısında artış yaşanmıştı. Kullanıcılar, uygulama ile doğrulanmış hesapları ayırt edebiliyor.

Eight Dollars Twittera Odeme Yapanlari Ortaya Cikartiyor11

Twitter’daki son güncellemeler bazı eleştirilere neden olmuştu. Ücretli dönemin başlaması ile birçok kullanıcının hesabını doğrulatmıştı. Bu durum gerçekten abone olanlar ile diğer kullanıcılar arasındaki farkı zorlaştırmıştı. Uygulama, hesapların doğrulama rozetlerini nasıl elde ettiğini ortaya çıkartıyor. Twitter Blue aboneliği için ödeme yapan hesaplarda mavi onay işaretinin yanında ‘ücretli’ ifadesi görülüyor. Diğer hesaplar için ise sadece ‘doğrulandı’ bilgisine yer veriliyor. Twitter kademeli olarak, ‘resmi’ onay rozetini, işletme hesapları için altın renkle, devlet ve çok taraflı hesaplar için gri onay işaretiyle değiştireceğini duyurdu. Altın ve gri onay rozetleri 12 Aralık’tan itibaren kullanıma sunulmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala