bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,656.86 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,074.89 1.21%
bnb
BNB (BNB) $ 574.88 0.56%
solana
Solana (SOL) $ 169.27 1.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51009 2.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468074 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150002 1.64%

Dogecoin, Piyasa Değeri ile Terra’yı (LUNA) Geride Bıraktı

dogecoin piyasa degeri ile terrayi luna geride birakti

Popüler meme kripto para birimi Dogecoin (DOGE) cephesinde hareketlilik yaşanıyor. Meme kripto para birimi fiyatı son 24 saat içinde yüzde 4’ün üzerinde bir düşüş yaşadı. Bu düşüşe rağmen Dogecoin, piyasa değeri bakımından CoinMarketCap sıralamasında dokuzuncu sıraya yükseldi.

Dogecoin Piyasa Değeri Bakımından 9. Sıraya Yükseldi

Dogecoin (DOGE), fiyatının son 24 saat içinde yüzde 4’ün üzerinde düşmesine rağmen, piyasa değeri bakımından dokuzuncu sıraya yükselmeyi başardı. Bu yükselişi ile beraber Terra’yı (LUNA) geride bıraktı.

Bilindiği üzere Terra (LUNA), geçtiğimiz hafta Cuma günü yüzde 17 oranında bir düşüş yaşamıştı. Bu kez yüzde 32,93 oranında bir düşüş kaydederek, CoinMarketCap sıralamasında 10. sıraya gerilemiş durumda.

dogecoin piyasa degeri ile terrayi luna geride birakti 2
Kaynak: CoinMarketCap

Terra’da (LUNA) yaşanan fiyat düşünün sebebi, ekosistemin Magic Internet Money (MIM) ile olan bağlantısından kaynaklanıyor.

Dogecoin ile ilgili en son gelişmelere bakacak olursak; Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, Twitter hesabından DOGE ve Bitcoin’in (BTC) ortak özelliklerine vurgu yapmıştı.

Son olarak listesinde dokuzuncu sıraya yerleşen Dogecoin’in (DOGE) durumuna bakalım. Dogecoin haberin yazımı esnasında 0.1371 dolardan işlem görürken, Terra (LUNA) ise 44.89 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala