bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,687.80 2.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,945.88 2.12%
bnb
BNB (BNB) $ 591.32 0.46%
solana
Solana (SOL) $ 148.60 7.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507376 3.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437621 2.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15117 9.98%

Dfinity’den Shiba Inu için Yeni Köprüsüz Erişim Özelliği

Dfinityden Shiba Inu icin Yeni Koprusuz Erisim Ozelligi 2

Kripto para sektöründe yaşanan krizler ne yazık ki teknolojik gelişmelerin gölgede kalmasına neden oluyor. Her ne kadar sektörde can sıkıcı gelişmeler yaşansa da bu yeni proje ve teknolojiler geleceğin temellerini atıyor. Bu noktada Blockchain teknolojilerine de yakından bakmak gerekiyor. Son olarak Internet Computer‘ı geliştiren kar amacı gütmeyen kuruluş DFinity Foundation, Shiba Inu‘yu yakında Internet Computer ağı üzerinde yerel olarak tutabileceklerini duyurdu.

Dfinityden Shiba Inu icin Yeni Koprusuz Erisim Ozelligi 23

Dfinity, Shiba Inu için Yeni Köprüsüz Erişim Özelliği Getiriyor

Kısa bir süre önce DFinity, Internet Computer’ın Bitcoin ile ana ağ entegrasyonunu duyurdu ve dünyanın en büyük kripto para birimine gelişmiş akıllı sözleşme işlevselliği getirdi. Bu yeni entegrasyon, kullanıcıların akıllı sözleşme Blockchain köprülerine veya diğer üçüncü taraflara ihtiyaç duymadan Bitcoin’i yerel olarak tutabileceği, gönderebileceği ve alabileceği bir L2 görevi görüyor.

Proje bu entegrasyonu ile eşik ECDSA (Eliptik Eğri Dijital İmza Algoritması) biçimindeki merkezi köprülere de bir alternatif olarak öne çıkartıyor. Diğer taraftan proje bununla da kalmayarak diğer kripto paralar da bu desteği ekliyor. Zincir anahtar imzalama özelliklerine sahip ve şimdi Bitcoin üzerine inşa edilen Internet Computer tabanlı bir DEX projesi olan Helix, artık köprüsüz zincirler arası token takasları da gerçekleştirebiliyor. Böylelikle ICP tarihinde ilk kez, kullanıcılar Shiba Inu, Dogecoin, Polygon ve diğerlerini Helix üzerinde köprüler olmadan alıp satabilecekler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala