bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,471.54 0.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,955.09 1.94%
bnb
BNB (BNB) $ 570.45 2.78%
solana
Solana (SOL) $ 159.88 3.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519747 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458943 2.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151137 1.55%

Deutsche Bank’tan Kripto İçin Lisans Başvurusu

Deutsche Banktan Kripto Icin Lisans Basvurusu444

Almanya bankası Deutsche Bank, kripto paralar için lisans başvurusunda bulundu. Bankanın kripto paralar gibi dijital varlıklar için saklama hizmeti için başvuru yaptığı bildirildi. Bankanın kurumsal biriminde gelir artışı hedeflediği de belirtildii.

deutsche bank kripto piyasasindaki dusus devam edebilirdf 1

Deutsche Bank, Lisans Başvurusu Yaptı

Deutsche Bank, kripto para saklama hizmeti vermek için lisans başvurusu yaptı. Bankanın kurumsal operasyonlarının lideri David Lynne, “Dijital varlıklarımızı ve saklama işimizi geliştiriyoruz” dedi. Lynne, lisans için Bafin‘e başvurduklarını açıkladı. Lynne, lisans başvurusunun kurumsal tarafta geliri artırmak için daha geniş bir stratejinin parçası olduğunu ifade etti. Bankanın yatırım kolu DWS Group da kripto varlıklara yönelik çalışmalarını hızlandırmıştı.

Banka, 2020’nin son dönemlerinde kripto saklama hizmeti vermeyi planladığını açıklamıştı ancak net bir tarih açıklamamıştı. Bankanın kurumsal operasyonları o dönemde Stefan Hoops tarafından yönetiliyordu. Hoops, geçen yıl DWS’nin icra kurulu başkanı olarak göreve başlarken, boşalan koltuğa Lynne gelmişti. Banka, 1,4 milyar dolarlık varlık yönetiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala