bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,496.40 4.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,928.98 2.45%
bnb
BNB (BNB) $ 548.79 4.45%
solana
Solana (SOL) $ 130.20 3.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.510903 1.51%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.445389 0.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.126357 4.40%

DeFi token’lar tehlikede mi?

ABD’de DeFi için yeni yasal düzenlemeler yapma kararı alındı. Merkeziyetsiz finans (DeFi) dünyası daha spesifik hale getirilmek üzere. DeFi projelerine uygulanabilirliği artırma amacıyla yasal düzenlemeleri sıkılaştırmak için yeni bir yasa tasarısı sunuldu. Peki, bu tasarıdan sonra DeFi projeleri tehlike altına girer mi? BTCHaber TV’nin canlı yayınında, Gate Türkiye Araştırma Uzmanı Sevcan Dedeoğlu ile konuştuk, sizin merak ettiğiniz altcoin’leri de değerlendirdik.

DeFi Token’ları tehlikede!

Sevcan Dedeoğlu, ABD’de DeFi için hazırlanan yeni yasal düzenlemeleri ve bunu DeFi’yi nasıl etkileyeceğini değerlendirdi. Dedeoğlu, yeni yasa tasarısı için bakıldığında yatırımcıyı koruyacak ve kötü ihtimalleri öngörmek amaçlı yapılan düzenlemeler olduğunu ifade etti. Çoğunlukla KYC doğrulama gibi seçeneklerin de olmadığını ekledi. DeFi protokollerinin oylama aşamasında bir süre patinaj çekeceği yorumunda bulundu.

Canlı yayında Dedeoğlu, sizden gelen 14 altcoin’i değerlendirdi. Uniswap için bir toparlanma olduğunu ve kurumsal ilginin fiyatlandığının görüldüğünü ifade etti. AWAX’ın büyük bir toparlanmaya sahip olmadığını, tepki alımlarının pozitif ama aşağı yönlü kalınan noktada yatay bant hareketlerinin içinde fiyatlanma görebileceğimize dair değerlendirmede bulundu. CAKE’in 1,54 seviyesinde olduğunu, ancak minör üçgen pozisyonunu kırdığında fiyat artışı olabileceği değerlendirmesinde bulundu. Aynı zamanda XRP, APT, ADA, SOL, INJ ve OP gibi toplamda 14 altcoinin teknik analizini yaptı.

Daha fazla analiz ve canlı yayın için BTCHaber YouTube kanalını takip etmeyi unutmayın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala