bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,896.85 2.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,030.59 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 594.14 1.02%
solana
Solana (SOL) $ 153.99 7.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516273 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463749 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151586 3.75%

Dapper Labs, Rusya’da NFT Hizmetlerini Kısıtladı

dapper labs rusyaya hizmetleri k

Rusya-Ukrayna savaşı hala devam ederken savaşın etkileri ile beraber Rusya’ya karşı bazı kısıtlama uygulamaları devam ediyor. son olarak NFT şirketi Dapper Labs, Rusya ile bağlantısı olan cüzdanlardaki fonları, yeni AB yaptırımları sebebiyle dondurma kararı aldı.

Dapper Labs, Rus Bağlantısı Cüzdanlardaki Fonları Dondurdu

NFT güç merkezi Dapper Labs, Avrupa Birliği yaptırımlarına atıfta bulunarak, Rusya ile bağlantısı olan, NFT sahipleri için ödeme hizmetlerini kesti.

dapper labs rusyaya hizmetleri kisitladiw

Kanada merkezli NFT şirketi Dapper Labs, konuyla ilgili olarak bir yorum yapmadı. Şirket tarafından gönderilen mektupta verilen rahatsızlık için özür dilenirken, müşterilerin NFT’lerini görebileceklerini ancak bunları başka cüzdanlara satamayacakları ve aktaramayacakları vurgulandı. Mektup, AB’nin Rusya’ya yönelik son mali yaptırımlarına bir kez daha atıfta bulunuyor.

NBA Top Shot gibi popüler NFT koleksiyonlarının arkasındaki şirket olan Dapper, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Artık Rusya ile bağlantılı hesaplara kripto varlık cüzdanı, hesap veya saklama hizmetleri sağlamak yasaktır.

Dapper, ayrıca gönderide ödeme işlemcisinden alıntı yaparak, etkilenen kullanıcılar hala NFT’lerine bakabilir, ancak fonları, hediye tokenları taşıyamaz, NFT’leri satamaz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala