bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 56,947.26 4.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,925.32 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 553.37 3.27%
solana
Solana (SOL) $ 129.75 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.510018 2.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441744 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.127179 4.34%

CryptoCom, Rezerv Kanıtı Çalışmasını Yayımladı

cryptocom rezerv kaniti calismasini yayimladi 2

Kripto para borsası Crypto.com, FTX çöküşü sonrasında şeffaflık yolunda adımlar atmaya devam ediyor. Crypto.com son olarak Mazars tarafından hazırlanan rezerv kanıtını yayımladı.

Crypto.com’dan Rezerv Kanıtı Hamlesi

Crypto.com, kullanıcıların varlıklarının tamamen desteklendiğini doğrulamasını sağladığını söyleyen bir rezerv kanıtı çalışması yayımladı. Süreç, Crypto.com tarafından kontrol edildiği kanıtlanmış zincir üstü bir adreste tutulan varlıkları müşteri bakiyeleriyle karşılaştıran Mazars Group tarafından yürütüldü.

Borsa, kullanıcıların bir internet sayfasını ziyaret ederek fonları kendi kendine doğrulamalarına olanak tanıyor.  

Konu hakkında açıklama yapan Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, “Denetlenmiş Rezerv Kanıtı sağlamak, tüm sektörün şeffaflığı artırması ve güveni yeniden tesis etme sürecini başlatması için önemli bir adımdır.” ifadesini kullandı.

cryptocom rezerv kaniti calismasini yayimladi

Şirket ilk olarak, geçtiğimiz ay iflas başvurusunda bulunan kripto para borsası FTX’e yaklaşık 10 milyon dolarlık maruz kaldığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Crypto.com, harici doğrulama süreci yürüteceğini belirtmişti.

Mazars çalışma sonucunda bir rapor yayımlayarak, raporun resmi bir denetim olmadığını bunun yerine Crypto.com ile kararlaştırılan prosedürleri uygulamamızı ve bulguları raporlamamızı içeren “Üzerinde Kararlaştırılan Prosedürler taahhüdü” teşkil ettiğini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala