bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,410.26 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,141.84 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 611.26 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 143.34 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53042 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475844 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150886 0.80%

Cosmos, Avustralya’daki Kripto ETF’lerini Listeden Çıkarmayı Planlıyor

proshares bitcoin etfsi onaylandi iste bitcoinin gelecegi webp1

Kripto para sektöründeki inişli çıkışları dönemlere rağmen borsada işlem gören fonlara olan ilgi her geçen gün artarak büyüyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Cosmos Asset Management, Avustralya’daki CBOE borsasında işlem gören kripto para borsasında işlem gören fonlarından (ETF) ikisini listeden çıkarmak için başvuruda bulunmayı planlıyor.

Cosmos, Avustralya’daki Kripto ETF’lerini Liseteden Çıkartmak İstiyor

Cosmos Asset Management, Avustralya’daki CBOE borsasında işlem gören kripto para borsasında işlem gören fonlarını (ETF) listeden çıkartmak istiyor. Sidney merkezli yatırım şirketi, Purpose Bitcoin Access ETF (CBTC) ve Purpose Ethereum Access ETF’yi (CPET) listeden çıkarmayı planlıyor.

ETF

Söz konusu fonlar, Toronto Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören Purpose Bitcoin ETF ve Purpose Ethereum ETF aracılığıyla Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) yatırım yapıyor.

Cosmos’un bBtcoin ETF’si, Nisan ayında Cboe’da listelendiğinde Avustralya’nın bu tür ilk fonuydu. Bunu kısa bir süre sonra 21Shares tarafından sunulan iki spot ETF izledi. Önümüzdeki aylarda kripto kışının başlaması iştahı daha da azaltmış olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala