bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

ConsenSys SEC’in Değişikliklerine İtiraz Etti

consensys secin degisikliklerine itiraz etti

SEC’nin düzenleyici değişikliği önerisine tepkiler gelmeye devam ediyor. Ethereum (ETH) geliştirme şirketi ConsenSys SEC tarafından önerilen yeni düzenleyici değişikliklerine karşı olduklarını açıklayarak SEC’nin bu kararına itiraz etti.

ConsenSys SEC Önerisine Dair Endişelerini Belirtti

Ethereum (ETH) kurucu ortağı Joseph Lubin’in kurmuş olduğu ConsenSys, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından 26 Ocak tarihinde öne çıkan düzenleyici yeni tanımlama önerisi karşısında endişelerini açıkladı. ConsenSys açıklamada, yeni tanımlamaya değil tanımlamanın diliyle ilgili endişelerinin olduğunu açıkça ifade etti.

consensys secin degisikliklerine itiraz etti 2

Şirkete göre SEC’nin bu değişikliğinde borsaların bu kadar geniş tanımlanma niyeti bulunmuyor. Kural değişikliğinde açık bir şekilde kripto, DeFi ya da blok zincirinden bahsedilmediğini belirten ConsenSys, blok zinciri temelli ağların değişiklik kapsamına girmediğinin SEC tarafından açıkça ifade edilmesi gerektiğini belirtti. SEC’e yeni düzenleme hakkında endişelerini dile getiren tek şirket ConsenSys değil. Delphi Digital Baş Hukuk Müşaviri Gabriel Shapiro bugün firmasının eleştirilerini SEC’ye ilettiğini açıkladı. Son olarak SEC’ye DeFi Education Fund, Coin Center ve Blockchain Association gibi diğer grupların da değişikliğe dair duydukları endişeleri iletmeleri bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala