bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

CoinGecko’nun Türkiye ile İlgili Plan ve Geliştirmeleri Olacak Mı?

Avalanche Summit 2022 tüm hızıyla devam ederken, biribirinden değerli katılımcılar ile sektörler bağlantılarını güçlendirmeyi sürdürdü. Bu etkinliği bir parçası olan CoinGekco’nun COO’su Bobby Ong ise kripto para sektörü hakkında oldukça güzel açıklamalarda bulundu.

Kripto para dünyasının en bilinen isimlerinden olan CoinGecko, dünya çapından birçok kullanıcının varlıklarının fiyatını öğrenmek için başvurduğu platformlar arasında yer alıyor.

Türkiye’nin oldukça yüksek kapasiteye sahip bir ülke olduğunu belirten Ong, CoinGecko’nun geleceği ve planları hakkında sorulamızı yanıtladı. CoinGecko’nun başarısını kararlılık ve topluluğun gücü olarak nitelendirdi:

Screen Shot 2022 03 24 at 22.55.28
CoinGekco’nun COO’su Bobby Ong

“CoinGecko’nun başarısı 2014’ten beri var olan bir çalışma prensibine sahip olmasından kaynaklanıyor.Yani, 8 yıldan fazladır var olan bir platform. Bu bir kararlılık, sadece devam etmek, asla pes etmemek.2015 ve 2016 yılı arasında uzun bir zamanda kripto piyasasının oldukça düşük ve ‘ayı piyasası’ olduğu bir zaman vardı ve pes etmeyi düşündüğümüz zamanlar oldu ancak şanslıyız ki pes etmedik ve kalmayı başardık ve sanırım şanslı olmamız ve hissiyatlarımız bir başarıydı.”

Diğer taraftan CoinGecko’nun Türkiye’deki kripto ilgisinin oldukça fazla olduğunu belirten Ong, Türkiye’ye oldukça ilgi duyduklarını belirtti.

“Türkiye çok ilginç bir piyasa ve kişisel olarak da orada nasıl büyüdüğümüzle alakalı ilgilendiğim bir piyasa. Bu yüzden, CoinGecko’nun Türkiye’de büyümesini duyma konusunda çok heyecanlı ve mutluyum. Bence, bu piyasaya daha fazla yatırım yapmalıyız ve Türk topluluğu ile nasıl daha derin ve ileri bağlar kuracağımızı görmeliyiz.”

CoinGekco’nun COO’su Bobby Ong ile yaptığımız bu güzel röportajın tamamını yukarıdaki linkten tıklayarak izleyebilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala