bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,450.27 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.28 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 612.18 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527523 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471353 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150558 0.72%

Coinbase’in Çalışanları Azalırken Avrupa Planları Artıyor

Coinbasein Çalişanlari Azalirken Avrupa Planlari Artiyor

Kripto sektörü özellikle Terra ekosisteminin yaşadığı düşüş sonrası oldukça büyük bir darbe aldı. Bu düşüş piyasayı 1 trilyon doların altına geriletirken beraberinde şirketleri de zor duruma soktu. Bu düşüşten en çok etkilenen şirketlerden birisi de şüphesiz Coinbase oldu. Ancak bir süredir küçülme politikası izleyen Coinbase, bu sefer Avrupa’ya genişleme planlarını paylaştı.

Coinbase'in Çalışanları Azalırken Avrupa Planları Artıyor

Coinbase Avrupa Ülkelerine Genişlemek İstiyor

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, özellikle 2021’de büyük atılımlarla birlikte agresif bir büyüme stratejisi izlemişti. Yeni platformlar, ortaklıklar ve satın alımlar ile birlikte hızlı bir büyüme kat eden borsa, yaşanan son düşüşte bir duvar etkisi yaşadı. Ancak borsanın İş Geliştirme ve Uluslararası Başkan Yardımcısı Nana Murugesan ve Uluslararası Politika Başkan Yardımcısı Tom Duff Gordon tarafından kaleme alınan bir blog yazısına göre borsa pes etmemişe benziyor.

Öyle ki borsa Hollanda, İspanya, İtalya ve Fransa’ya giriş yapmak istediğini iddia ediyor.

Doğal olarak bu durum bu haftanın başlarında Goldman Sachs, Coinbase hissesinin notunu düşürlmesi ve fiyat hedefini sadece 45 dolara indirmesi sonrasında dikkat çekti. Ek olarak Goldman Sachs tarafından borsanın kayıpları dengelemek için daha fazla çalışanı işten çıkarmak zorunda kalacağını tahminini paylaşması sonrası bu açıklamaların gelmesi dikkatten kaçmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala