bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,345.36 4.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,937.84 1.29%
bnb
BNB (BNB) $ 553.61 4.16%
solana
Solana (SOL) $ 131.42 4.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512531 2.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446417 1.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.12667 4.19%

Coinbase, Japonya’da Finans Devi Mitsubishi UFJ ile Kripto Varlık Platformu Başlatıyor

coinbase japonyada finans devi mitsubishi ufj ile kripto varlik platformu baslatiyor

Kripto varlık işlem platformu Coinbase, Japon finans devi Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) ortaklığıyla Japon pazarına giriyor.

Coinbase Çarşamba günü yaptığı açıklamada, işlem hacmi açısından en büyük pazarlardan biri olan Japonya’da Coinbase Japan’ı piyasaya sürdüğünü açıkladı. Bu hamle, Coinbase’in küresel stratejisinin bir parçasını oluşturuyor. 

Firmadan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Küresel stratejimiz doğrultusunda, Japonya’da yerel düzenlemelere tam uyumlu, kullanımı en kolay ve en güvenilir borsa olmayı hedefleyeceğiz. Bu nedenle, 40 milyon Japon müşteriye hizmet veren Japonya’nın en büyük bankalarından biri olan MUFG ile ortaklığımızı duyurmaktan da heyecan duyuyoruz.”

Platform başlangıçta işlem hacmine göre ben büyük beş kripto varlığı destekleyeceğini, önümüzdeki aylarda ise daha fazla kripto varlığın ekleneceğini söyledi. Platform bu varlıkları açıklamadı. 

Coinbase ayrıca gelişmiş alım satım hizmetleri ve Coinbase Institutions gibi mevcut küresel hizmetlerinin yerel versiyonlarını başlatmayı planladığını belirtti. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala