bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,415.26 0.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.41 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 609.18 0.24%
solana
Solana (SOL) $ 144.16 1.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525904 0.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468532 0.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151049 0.96%

Coinbase, Hollanda’da Faaliyet Göstermek için Onay Aldı

coinbase hollandada faaliyet gostermek icin onay aldias

Kripto para borsaları son dönemde kripto hizmetleri geliştirmek için çalışmalarına hız vermiş durumda. Son olarak çıkan haberlere göre; kripto para borsası Coinbase Hollanda merkez bankası De Nederlandsche Bank (DNB) tarafından düzenleyici onay aldı.

Coinbase yaptığı açıklamada , Coinbase’in Hollanda’da kayıt kazanan ilk kripto borsası olduğunu söyledi.

Coinbase’e Hollanda’dan Onay Geldi

Kripto para borsası Coinbase, Hollanda Merkez Bankası’na kripto servis sağlayıcısı olarak kayıt olduğunu duyurdu.

coinbase hollandada faaliyet gostermek icin onay aldiasd

Hollanda makamlarının onayı, AB’nin Kripto Varlıklar Pazarı (MiCA) düzenlemesi yürürlüğe girdiğinde Coinbase’in diğer 26 Avrupa Birliği üye ülkesinde faaliyet göstermesine izin verecek.

Coinbase’in uluslararası ve iş geliştirme başkan yardımcısı Nana Murugesan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Hollanda kripto için kritik bir uluslararası pazar ve Coinbase’in kripto ekonomisinin potansiyelini buradaki pazara getirmesinden gerçekten heyecan duyuyorum.

Coinbase , Fransa’da kayıtlı Binance ve İtalya’da Bitstamp gibi rakip kripto borsalarını takip ediyor ve bu yıl bireysel Avrupa ülkelerinde düzenleyici onay alıyor. Bununla beraber MiCA’nın yasalaşmasının ardından AB genelinde çalışmayı kolaylaştırıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala