bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,992.61 1.06%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,917.75 1.42%
bnb
BNB (BNB) $ 587.24 1.08%
solana
Solana (SOL) $ 147.53 1.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507329 0.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.433931 2.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154175 8.17%

Coinbase CEO’su: Kripto Yeni Küresel Altın Standartı Olabilir

Coinbase CEOsu Kripto Yeni Küresel Altin Standarti Olabilir

Kripto paralar gün geçtikçe hem teknolojik, hem de kullanım alanında hızla gelişiyor. Özellikle şirketlerin hızla ödeme seçeneği olarak kabul etmesi ve volatilitenin ilk başlarda olduğu kadar fazla olmaması, kriptoların yeni bir standart olarak kabul görmesine olanak tanıyor. Bu konuya değinen ABD merkezli kripto borsası Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, Bitcoin‘in batının rekabet gücünü yeniden artıran yeni bir küresel altın standardı olabileceğine inanıyor.

Coinbase CEOsu Kripto Yeni Küresel Altin Standarti Olabilir 2

Coinbase CEO’su: Kripto Enflasyondan Korunmak için Altına Alternatif Olabilir

Tarih boyunca yaşanan savaş, salgın vb oğalan dışı durumlarda, finansal yapı ve değer korunumu için altın hep öne çıkmıştır. Bu tarz durumlarda fiat yerine emtialara yönelen yatırımcıların en büyük hedefi varlıklarının yaşanan enflasyondan en az etkilenmesini sağlamaktır. Ancak günümüzde kriptoların geleceği, altına oldukça güçlü bir rakip olarak görülüyor.

Ray Dalio’nun “Değişen Dünya Düzeni” teorisine de yorum yapan Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong,  kripto benimsenmesi artmaya devam ederse, yeni bir dünya düzeninin merkezi bir Doğu ile rekabet eden merkezi olmayan bir Batı etrafında dönebileceğini söyledi.

Diğer taraftan Armstrong, kriptonun enflasyona karşı bir önlem olması için toplam piyasa değerinin 5-10 kat artması gerektiğine inanıyor.

Coinbase Yeni Ürünlere Odaklanmaya Devam Edecek 

Kriptonun ve finansın geleceği hakkında konuşan Brian Armstrong, CEO’su olduğu Coinbase hakkında da bazı açıklamalarda bulundu. Ayı piyasası sırasında şirketinin inovasyona ve yeni ürünler geliştirmeye odaklanacağını söyleyen CEO, çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirtti. Şirketin CEO’su borsanın yalnızca işlem yapma işlevselliğini sunmakla kalmayıp aynı zamanda kişisel kimlik, profil sayfası ve itibar puanları gibi bir dizi özellik içeren yükseltilmiş bir merkeziyetsiz cüzdan üzerinde çalıştıklarını da belirtti.

Armstrong’a göre uygulamaların arasında yer alan cüzdan uygulaması, finansal bir ürün olmanın yanı sıra, sosyal beslemeler ve statü gibi arayüzlere sahip bir sosyal platform olabileceği gibi, sanatçıların ve müzisyenlerin eserlerini sergileyebilecekleri bir platform da olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala