bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,210.20 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.36 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 608.61 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 143.49 2.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528567 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475675 0.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150662 0.17%

CME, Mikro Bitcoin ve Ethereum Vadeli İşlemlerini Başlattı

CME Mikro Bitcoin ve Ethereum Vadeli İşlemlerini Başlatti

Kripto dünyasında rekabet deyim yerindeyse hat safaya ulaşmış durumda. Özellikle kripto borsalarında her gün yeni bir ürün görürken, büyük borsalardan da kripto alanında önemli adımlar gözlemliyoruz. Son olarak küçük bütçesi olan yatırımcılar da artık Chicago Ticaret Borsası’nda (CME) üzerinde mikro boyutlu Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) vadeli işlemleri gerçekleştirebilecek.

CME, Mikro Bitcoin ve Ethereum Vadeli İşlemlerini Başlattı

CME’den Mikro Bitcoin ve Ethereum Vadeli İşlemleri

CME kısa bir süre önce resmi web sitesinde bulunan makalede, kripto tekliflerin “piyasa katılımcılarının piyasada hareket eden olayları daha fazla hassasiyet ve esneklikle verimli bir şekilde korumasını” sağlayacağını belirti.

Bugün piyasaya sürülen yeni ürün de dahil olarak, Bitcoin (BTC) veya bir Ethereum (ETH) ile sözleşmeler de bu kapsamı içeriyor.

Hatırlarsanı CME, bu ayın başlarında yeni kripto ürününü duyurmuştu. Şirket kripto ile ilgili daha fazla ayrıntıyı SSS sayfasında açıkça belirtiyor.

Buna ek olarak CME’nin kripto işlemleri gerçekleştiren kullanıcılarının portföylerinin büyüklüğüne göre özel komisyon oranları belirlediğini ve artan yatırımcı dinamiklerinin aktivitelere göre güncellenceğini eklediği de belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala