bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,440.27 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.54 0.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.66 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 2.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533681 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476186 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151086 0.17%

CME Bitcoin Vadeli İşlemler Açık Faizi Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

cme bitcoin vadeli islemler faizi tum zamanlarin en yuksek seviyesinde

CME Group’un nakit ödemeli Bitcoin vadeli işlemler açık faizi, Bitcoin 18.000 dolar seviyelerinde yükselmeye devam ederken tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Açık faizdeki artış veya henüz çözülmemiş olan ödenmemiş türev sözleşmelerinin değeri, piyasaya daha fazla para aktığını ve tüccarların Bitcoin’in fiyatında kısa vadeli bir artış beklediğine işaret ediyor.

cme bitcoin acik faizi

CME, Bitcoin vadeli işlemlerini 2017’de başlattı ve şu anda düzenleyici kurumlara tabii olan ABD’deki tek nakit ödemeli teklifi sunuyor. CME bitcoin vadeli işlemlerinin açık faiz sahipleri, tüm CFTC raporlanabilir vadeli işlem sözleşmelerinin ilk 60’ını oluşturuyor. 

Artan açık faiz oranı ile birlikte Bitcoin opsiyonları piyasası da büyümeye devam ediyor. Piyasa pazartesi günü itibariyle 3.8 milyar dolara ulaştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala