bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,780.36 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,164.33 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 616.41 2.45%
solana
Solana (SOL) $ 148.15 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529544 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473554 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152475 0.97%

Citigroup ve Wells Fargo, Kripto Şirketi Talos’a Yatırım Yaptı

citigroup ve wells fargo kripto sirketi talosa yatirim yapti

Birçok şirket kripto para birimleri ile ilgili olan kurum ve kuruluşlara önemli yatırımlarda bulunuyor. Bu kez elde edilen son bilgilere göre; kurumsal yatırımcılara araçlar sağlayan bir kripto ticaret altyapısı firması olan Talos, küresel genişlemeyi planlarken B Serisi finansman turunda 105 milyon dolar topladı.

Talos, Citigroup ve Wells Fargo gibi Büyük Bankalardan Yatırım Aldı

Dünyanın önde gelen bankalarından Citigroup, BNY Mellon ve Wells Fargo kripto teknoloji şirketi Talos’a yatırım yapıyor. Talos tarafından bugün yapılan açıklamaya göre; büyüme yatırımcısı General Atlantic, Citigroup, Wells Fargo Strategic Capital, BNY Mellon, DRW, SCB 10x, Stripes, Voyager ve diğerlerinin yeni yatırımcılar olarak katılmasıyla turu yönetti.

citigroup ve wells fargo kripto sirketi talosa yatirim yapti 2

Andreessen Horowitz (a16z), PayPal Ventures, Castle Island Ventures ve Fidelity Investments gibi önceki yatırımcılar da tura katılım sağladı.

Talos Asya Pasifik başkanı Samar Sen, yatırım ile ilgili olarak Talos’un ticaret öncesi, yürütme ve ticaret sonrası aşamalarda kurumsal kripto yatırımcıları için araçlar sağladığını söyledi. Ayrıca Sen, yürütme aşaması için Talos’un platformunda algoritmalar ve akıllı sipariş yönlendiricileri kullandığını da belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala