bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,273.22 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.33 0.78%
bnb
BNB (BNB) $ 609.28 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 142.68 3.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520189 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464578 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148636 2.49%

Circle, BlackRock ile Ortaklığını Bir Adım Daha Öteye Taşıyor

Circle BlackRock ile Ortakligini Bir Adim Daha Oteye Tasiyor

Kripto dünyasının devleri ile finans ve bankacılık devleri bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Circle, fonlarının bir kısmını BlackRock ile ortaklaşa oluşturulan Circle Reserve Fund‘a yatırmaya başladığını duyurdu. USTC‘nin arkasındaki şirketin böyle bir adım atması dikkat çekti.

circle ve paxos singapurda onay aldisd

Circle, BlackRock ile Ortaklığını Bir Adım Daha Öteye Taşıdı

Circle Internet Financial, USDC stablecoin rezervlerini BlackRock tarafından kurulan ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na kayıtlı özel bir fona taşımaya başladı.

BlackRock Advisors tarafından yönetilen Circle Reserve Fund, aylardır bu proje üzerinde çalışıyor. Circle bu projede tek uygun yatırımcısı olarak Mart ayı sonuna kadar “tamamen geçiş” yapmak için rezervlerini taşımaya şimdiden başladı.

Konu hakkında konuşan Circle CFO’su Jeremy Fox-Geen şirketin tüm kısa vadeli hazine varlıklarının aşamalı olarak fona aktarılacağını, ancak nakit rezervin (toplamın yaklaşık yüzde 20’sinin) ortak bankalarda tutulacağını, çünkü bunun müşterilerin daha fazla fon almasına olanak tanıdığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala