bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,667.33 1.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.16 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 613.47 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.12 1.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527303 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473118 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152134 0.27%

Çin Pazarından 20’den Fazla Kripto Şirketi Ayrıldı

cin pazarindan 20den fazla kripto sirketi ayrildi

Çin’in kripto yasağını başlatması üzerine birçok kripto şirketi Çin pazarından çekilme kararı aldı. China Securities Journal, yaptığı bir açıklama ile yeni gelen sıkı düzenlemeler ile beraber 20’den fazla kripto şirketinin Çin pazarından ayrıldığını bildirdi.

Çin’in büyük bir haber kaynağı olan China Securities Journal’a göre, Çin’in kripto yasağı nedeniyle; ticaret, madencilik gibi alanlarda çalışan 20’den fazla şirket Çin pazarından ayrılıyor.

cin pazarindan 20den fazla kripto sirketi ayrildi 2

Çin’in Yeni Kripto Yasağı Borsa ve Madencileri Etkiledi

China Securities Journal haberine göre, 7 Ekim itibariyle, kripto ile çalışan yirmiden fazla şirket, tüm kripto para birimi işlemleri yasa dışı olarak kabul edildiği için Çin pazarından tamamen çekilme kararı aldı.

Daha önce belirtildiği üzere 24 Eylül’de Huobi exchange, yeni kullanıcı hesaplarının kaydını durdurmuştu. Huobi, müşterilerini fonlarını diğer platformlara ve cüzdanlara taşımaya çağırdı. Aralık ayı sonuna kadar Çin’de faaliyetlerini tamamen durdurma kararı aldı.

Spark Pool’da Çinli kullanıcılarla çalışmayı durdurdu. Son olarak, Madencilik makineleri için yazılım üreten NBMINER de çalışmalarını durduranlar arasında.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala