bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,304.23 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.85 0.07%
bnb
BNB (BNB) $ 610.06 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524179 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469709 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150146 0.52%

Chainlink Staking Hizmeti için Hazırlıklarını Hızlandırıyor

Chainlink Staking Hizmeti icin Hazirliklarini Hizlandiriyor

Blockchain ağlarına fiyat ve durum gibi veriler sağlayan Oracle projesi Chainlink, erken aşama projelerin kullanımını artırmak için yeni programlarını duyurdu. Proje, yerel token’ın stake hizmetleri öncesi maliyetlerini düşürmeyi hedefliyor. Öyle ki proje, bu hazırlıklar sonrası işlem maliyetlerini neredeyse sıfıra indirmeyi vadediyor.

Chainlink Staking Hizmeti icin Hazirliklarini Hizlandiriyor 1

Chainlink Staking Hizmetleri Öncesi Elini Hızlandırıyor

Merkeziyetsiz projeler için Oracle çözümleri sunan Chainlink, gelecek vadeden ekiplerin, Chainlink verilerine erişim karşılığında yerel token’ının yüzde 3 ila 5’ini ağa bağışladığı yeni bir program duyurdu. Hâlihazırda aktif olarak yürütülen ‘Scale’, akıllı sözleşmelerle ilişkili işlem maliyetlerini en aza indirgemeyi planlıyor.

Chainlink, geçtiğimiz yılın sonlarında 250 milyar doları aşan toplam kilitli değere (TVL) ulaşan DeFi‘nin rollercoaster büyümesinde kilit öneme sahipti. Ancak şu anda sert ayı piyasası koşulları nedeniyle yaklaşık 55 milyar dolar civarına gerileyen TVL oranları, Chainlink‘i yeni çözümler aramaya itti.  

Chainlink’in arkasındaki isim Sergey Nazarov konu hakkında yaptığı bir röportajda, şu ifadelere yer verdi:

“DeFi’daki ekonomik aktivite hala çok yüksek bir seviyede. Aslında kripto daha da çekici olabilir, çünkü dünya ne kadar korkutucu olursa, kripto o kadar çekici oluyor”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala