bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,749.47 4.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,958.07 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 556.08 3.90%
solana
Solana (SOL) $ 133.70 6.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515357 3.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450207 2.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.128652 2.44%

Chainlink, Akıllı Sözleşme Ürünlerini Fantom Ağına Entegre Etti

chainlink akilli sozlesme urunlerini fantom agina entegre ettidfgd

Chainlink’in popüler Koruyucuları ve Doğrulanabilir Rastgele İşlev (VRF) protokolleri, geliştiricilerin daha karmaşık merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamaları oluşturmasına olanak tanıyacak bir hareketle bugün Fantom ana ağına entegre edildi.

Chainlink’in Akıllı Sözleşme Ürünleri Fantom’da Yayınlanıyor

Chainlink (LINK), akıllı sözleşme ürünlerini Fantom ağına entegre ettiğini duyurdu. İki protokol, Keepers ve VRF, geliştiricilerin Fantom ağında daha karmaşık uygulamalar kurmasına izin verecek.

Chainlink resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

Chainlink ve VRF, FantomFDN ana ağında yayında. Fantom geliştiriciler artık Keepers ile akıllı sözleşmeleri güvenli bir şekilde otomatikleştirebilir ve VRF kullanarak adil rastgele sonuçlar oluşturabilir.

Detaylandırmak gerekirse Keepers, merkezi olmayan bir işlem otomasyon hizmetidir ve geliştiricilerin özel tetikleyiciler kullanarak herhangi bir akıllı sözleşme işlevini otomatikleştirmesine olanak tanıyor.

Fantom Vakfı CEO’su Michael Kong da konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Fantom’da Chainlink VRF’ye sahip olmak, ekosistem geliştiricilerimizin kurcalamaya karşı korumalı öngörülemeyen sonuçları dApp’lerine dahil etmelerini sağlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala