bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,822.10 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,193.80 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 594.39 0.10%
solana
Solana (SOL) $ 137.22 0.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51399 0.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458642 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143907 1.06%

CFTC Komisyon Üyesi Goldsmith Romero’dan Kripto Düzenleme Çağrısı

cftc komisyon uyesi goldsmith romerodan kripto duzenleme cagrisifs

Kripto para piyasasındaki hareketli dönemler devam ederken birçok önemli isim pisayalar hakkında değerlendirmelerde bulunmaya devam ediyor. Bu kez Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) komisyon üyesi Goldsmith Romero’dan geldi. Goldsmith Romero, 2008 mali krizine giden yıllarda kripto piyasasının bankacılık sektörü ile korelasyonu konusunda uyardı.

Goldsmith Romero Kripto Düzenleme Çağrısında Bulundu

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) komisyon üyesi Goldsmith Romero, bugün Axios ile yaptığı röportajda ,finansal krize yol açan yıllarda 2000’li yıllardaki kripto piyasaları ile bankacılık sektörü arasında paralellikler gördüğünü söyledi.

im cftc komisyon uyesi goldsmith romerodan kripto duzenleme cagrisids
Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) komisyon üyesi Goldsmith Romero

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) komisyon üyesi Goldsmith Romero konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

İlk benzerlik, büyük ölçüde düzenlemeye tabi olmayan oldukça büyük bir pazarımız olması ve düzenleyicilerin buna hiçbir penceresi olmaması. İkincisi, piyasanın daha geniş hisse senedi piyasasıyla oldukça geniş bir şekilde ilişkili hale gelmesidir. Bu böyle tasarlanmamıştı, ama olan buydu. Düşen bir piyasada riskin ortaya çıktığını göreceksiniz ve bu gerçekten önemli hale geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala