bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,291.35 4.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,925.51 0.84%
bnb
BNB (BNB) $ 549.67 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 130.23 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514231 3.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443053 2.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.127812 2.75%

Celsius’un Yöneticileri, 56 Milyon Dolarlık Kripto Para Çekti

celsiusun yoneticileri 56 milyon dolarlik kripto para cektier

Son dönemin belki de en çok konuları arasında yer alan kripto şirketi Celsius Network’ün iflası ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Özellikle kripto para piyasasında yaşanan düşüş nedeniyle iflas bayrağını sallayan Celsius, uzun bir süredir davalarla boğuşurken, kurtarma planlarının ardından şirketten iki farklı üst düzey yönetici istifa etti. Bu gelişmelerin ardından bu kez yeni mahkeme kayıtları ortaya çıktı.

Celsius Yöneticileri İflas Öncesi 56 Milyon Dolar Çekti

Kısa süre önce iflas bayraklarını çeken Celsius Network’ün üç yöneticisi, müşteri işlemlerini askıya almadan önce 56 milyon dolar çekti. Bunun yanında Mali İşler tarafından yapılan açıklamada ise Celsius Network’ün eski CEO’su Alex Mashinsky, eski CSO Daniel Leon ve CTO Nuke Goldstein‘in isimleri belirtildi. İflas davası sürerken ortaya çıkan belgelerde, fonların büyük ölçüde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDC (USDC) ve CEL olarak çekildiği de yer aldı.

celsiusun yoneticileri 56 milyon dolarlik kripto para cektie

Ayrıca daha önce Celsius Network’ün kurucusu Alex Mashinsky’nin platformdan 10 milyon dolar çektiği duyurulmuştu. Yeni kayıtlarla birlikte Leon’un, 27 Mayıs ile 31 Mayıs arasında yaklaşık 7 milyon dolar, Goldstein’ın ise yaklaşık 13 milyon dolar değerinde kripto para çektiği de belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala