bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,486.28 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.78 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 610.02 0.25%
solana
Solana (SOL) $ 144.39 1.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527072 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470429 0.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151124 0.29%

Celsius Mining, Core Scientific’in İflas Şartlarını İhlal Ettiğini İddia Etti

celsius mining core scientificin iflas sartlarini ihlal ettigini iddia etti

İflas eden kripto borç veren Celsius Network’ün Bitcoin madencilik kolu olan Celsius Mining yeni bir gelişme ile gündemde. Celsius Mining, barındırma hizmetleri sağlayan Core Scientific’e karşı iflas şartlarını ihlal iddiasında bulundu.

Celsius Mining’ten, Core Scientific’e Dava

İflas eden kripto borç veren Celsius’un Bitcoin madencilik kolu olan Celsius Mining, barındırma hizmeti sağlayıcısı Core Scientific’e karşı şirketi anlaşmalarını ve iflas kurallarını ihlal etmekle suçlayarak bir dava açtı.

Şirket, New York Güney Bölgesi için ABD İflas Mahkemesi’ne sunulan belgelerde, Celsius’un Core Scientific’e yaklaşık 5.4 milyon dolar borçlu olduğunu iddia etti. Şirket, Core Scientific’in Celsius’un iflas başvurusuyla ilgili otomatik kalış süresini ihlal ettiği için hukuken aşağılanmasını talep ediyor. Celsius, Temmuz 2022’de Bölüm 11 iflas koruması için başvuruda bulundu.

celsius mining core scientificin iflas sartlarini ihlal ettigini iddia etti 2

Celsius, Core Scientific’in madencilik makinelerini zamanında kullanmadığını ve yasal olmayan bir şekilde anlaşmalarının engellediği güç ücretlerini aktarmaya çalıştığını ve Celsius’ın onlara daha fazla makine göndermesini yasakladığını iddia etti. Belgede son olarak şu ifadeler kullanıldı:

Böylece, Celsius’un yerleştirmeyi planladığı (…) kuleler artık mülk için gelir elde etmek yerine gidecek yeri olmayan belirsizlik içinde oturuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala