bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,291.35 4.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,925.51 0.84%
bnb
BNB (BNB) $ 549.67 3.43%
solana
Solana (SOL) $ 130.23 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514231 3.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443053 2.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.127812 2.75%

Caroline Ellison, Eski SEC Düzenleyicisini Avukat Olarak Tuttu

caroline ellison eski sec duzenleyicisini avukat olarak tuttu

FTX ve Alameda Research’ün iflas başvurusu sonrasında gözler bu şirketlerde yöneticilik yapan isimlere çevrilmişti. Alameda Research eş CEO’su Caroline Ellison, davada kendisini savunacak avukatını buldu.

Caroline Ellison, FTX Soruşturması İçin Avukatını Buldu

Bloomberg haberine göre, eski Alameda Research CEO’su Caroline Ellison, FTX kripto para borsasının çöküşüne ilişkin devam eden bir federal soruşturmada, kendisini temsil etmek için Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nda (SEC) çalışan eski bir kripto düzenleyicisini avukat olarak tuttu.

caroline ellison eski sec duzenleyicisini avukat olarak tuttu 2

Eski bir SEC icra bölümü şefi ve WilmerHale’in şu anki ortağı olan Stephanie Avakian, firmadaki diğer avukatlarla birlikte Ellison’ı temsil edecek. Bloomberg konu hakkında hukuk şirketine ulaştığını ancak şirketin bir yorum yapmaktan kaçındığını açıkladı. Firmanın internet sitesinde şu ifadeler yer alıyor:

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Uygulama Bölümü’nün eski Direktörü olarak Stephanie Avakian, müşterilerinin günümüz piyasalarının sunduğu uygulama, yönetişim ve uyum sorunlarını ele almalarına yardımcı olmak için bir bir konumdadır. Bayan Avakian’ın yönetimindeki konular, içeriden bilgi ticareti, mali dolandırıcılık ve ifşa ihlalleri, denetçi ve muhasebe sorunları, piyasa yapısı, varlık yönetimi ve Yurtdışı Yolsuzluk Uygulamaları Yasası dahil olmak üzere çok çeşitli konularla ilgiliydi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala