bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,391.52 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,933.26 2.76%
bnb
BNB (BNB) $ 568.17 3.11%
solana
Solana (SOL) $ 158.74 1.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516755 0.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45481 0.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149503 4.35%

Cardano’nun Büyük Güncellemesi İçin Tarih Verildi

cardanonun buyuk guncellemesi icin tarih verildi

Cardano ekosistemi tarafından bir süredir beklenen Vasil hardfork’u için tarih belli oldu. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson kişisel YouTube kanalı üzerinden Cardano’nun beklenen büyük güncellemesiyle ilgili konulara değindiği “özet videosu” paylaştı.

Videonun ardından Cardano topluluk ve ekosistem başkan yardımcısı Tim Harrison, Cardano’nun büyük güncellemesiyle gerçekleşecek olan Vasil hard fork’unun yakın bir tarihte geleceğini müjdeledi. Harrison paylaşımında Vasil hard fork’unun 9 -12 Haziran tarihlerinde Austin Teksas’ta düzenlenecek olan Consensus 2022’de gerçekleşeceğini belirtti.

Vasil Hard Fork’uCardano Ağının Performansını Arttıracak

Cardano’nun büyük güncellemesi Vasil hard fork’u adını Cardano topluluğunun önde gelen isimlerinden olan ve geçtiğimiz yıl 67 yaşında hayatını kaybeden Bulgar matematikçi VasilDabov’dan alıyor.

cardanonun buyuk guncellemesi icin tarih verildi 2

Vasil hard fork’uile birlikteCardano ağına önemli iyileştirmeler getirilecek. Haskinson güncelleme hakkında yaptığı açıklamada, “Parametre ayarlamalarıyla birlikte eklenecek olan yeni özellikler, Cardano’nun verimliliğini arttıracak ve artan bir dizi merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulamaları, akıllı sözleşmeler ve DEX’leri barındırmak adına sistemi optimize edecek.” dedi. 

Haskinson ayrıca 17 – 18 Mayıs tarihlerinde Cardano geliştiricileri ve üçüncü taraf şirketlerden oluşan ekibin akıllı sözleşmeler ve proje altyapısını detaylandırmak adına Barselona’da toplanacaklarını duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala