bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,193.59 8.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,895.49 8.76%
bnb
BNB (BNB) $ 552.81 8.12%
solana
Solana (SOL) $ 120.76 11.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49158 4.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.429163 5.48%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.125926 11.83%

Bybit, Yerel Ekiple Brezilya Genişlemesini Başlattı

bybit yerel ekiple brezilya genislemesini baslatti

Kripto para borsası Bybit, Brezilya Senatosu’nun kripto dostu son düzenlemesi sonrasında Brezilya genişleme planını açıkladı. Yapılan açıklamayla birlikte Bybit, Brezilya’da operasyonlara başlayarak, Latin Amerika operasyonlarını genişletecek.

ByBit, Brezilya Operasyonları Latin Amerika Planının Bir Parçası Olacak

Dubai merkezli ByBit, kısa bir süre önce kripto opsiyon ticareti hizmetlerini duyurmuştu. Şirket şimdi de Brezilya’daki genişleme planını duyurdu. Yapılan bu duyuru ile birlikte Bybit, Brezilya’da yerel bir ekip kuracak. ByBit’in Brezilya ekibi, Brezilya’daki müşteriler için uygun ürün ve hizmetlerin yanında NFT pazarına erişim imkânı da sunacak.

bybit yerel ekiple brezilya genislemesini baslatti 2

Brezilya’da geçtiğimiz yıllarda kullanımı kısıtlanan kripto borsası ByBit, senatonun aldığı yeni düzenleme kararı sonrasında Brezilya operasyonlarını yeniden başlatacak.

Bu hafta başında Brezilya Senatosu, kripto para birimi işlemlerini düzenleyen kripto dostu yeni bir yasa tasarısını onaylamıştı. Brezilya Senatosu’nun onayladığı bu yasa tasarısının uygulamaya girmeden önce Temsilciler Meclisi’nden geçmesi ve yasalaşması gerekiyor. Bu işlemlerin yıl sonundan önce tamamlanması beklenirken kripto para borsaları da Brezilya planlarını şimdiden açıklamaya başladı. Son olarak konu hakkında açıklama yapan ByBit Brezilya ekibi şu ifadeleri kullandı:

Brezilyalılar, kullandıkları hizmetlerle ilgili deneyimlerine çok değer veriyor. Yatırım söz konusu olduğunda ancak kullanıcıların ByBit’ten beklediği birinci sınıf likidite ve güvenilirliği sunarak, Brezilya’da başarılı olacağımızı biliyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala