bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,751.08 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,089.90 1.87%
bnb
BNB (BNB) $ 593.13 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 156.59 6.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.541722 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455075 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157179 4.47%

Brian Armstrong: Coinbase’in İflas Tehlikesi Yok

brian armstrong coinbasein iflas tehlikesi yok

Coinbase kurucusu ve CEO’su Brian Armstrong bugün yaptığı paylaşımda; en son 10-Q dosyalamasında bulunan yeni dilin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun yeni bir gereksinimi olduğunu ve Coinbase‘in iflas tehlikesi olmadığını söyledi.

Brian Armstrong’dan SEC Bildirimindeki Coinbase’in İflas İfadelerine Yanıt

Dün belirtttiğimiz üzere kripto borsası Coinbase, kripto para birimlerinde dün yaşanan düşüş sonrasında değer kaybedenler arasına katıldı. Coinbase CEO’su Brian Armstrong da şirketin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna (SEC) yaptığı bildirimde geçen “iflas” ifadelerine açıklık getirdi.

Coinbase CEO’su Brian Armstrong resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

İflas riskimiz yok, ancak üçüncü şahıslar için kripto varlıkları olan halka açık şirketler için yeni zorunlu bir açıklama olan SAB 121 adlı bir SEC gereksinimine dayalı yeni bir risk faktörü ekledik.

Son olarak belirtmek gerekirse halka açık bir şirket olan Coinbase, kripto para birimlerine yakın şirketlerle birlikte değer kaybettiğini belirtti. Özellikle kripto para destekleriyle bilinen şirketlerden olan PayPal ve Block (eski adıyla Square) değer kaybetmeye başlamıştı. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala