bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,062.70 6.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,017.31 4.07%
bnb
BNB (BNB) $ 584.47 2.74%
solana
Solana (SOL) $ 163.55 13.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518205 3.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457928 6.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158142 8.01%

Boris Johnson’ın Kardeşi, Binance Danışmanlığından Ayrıldı

boris johnsonin kardesi binance danismanligindan ayrildi

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bir danışmanını kaybetti. Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın kardeşi, Binance danışmanlığından istifa etti.

Boris Johnson’ın Kardeşi Binance’teki Danışmanlık Rolünden Ayrıldı

Telegraph’ın haberine göre eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın kardeşi Joseph Edmund Johnson, kripto borsası Binance’in bir yan kuruluşundaki danışmanlık rolünden istifa ettiğini açıkladı.

Joseph Edmund Johnson bu yılın Mart ayında kurulan Binance merkezli ödeme teknolojisi şirketi Bitfinity’nin danışmanı olarak görev alıyordu. Joseph Edmund Johnson, Binance’in artan şeffaflık talepleri nedeniyle istifa etti.

boris johnsonin kardesi binance danismanligindan ayrildi 2

Birleşik Krallık düzenleyicileri, Binance’in bu yılın Haziran ayında finansal hizmetler işletmesini engelledi. Birleşik Kırallık’ın mali izleme kurumu olan Mali Davranış Otoritesi, firmanın Birleşik Krallık’ta düzenlenmiş hizmetleri yürütme yetkisine sahip olmadığını iddia etti. Binance Kasım 2022’de İngiltere’de faaliyet göstermek için gerekli olan düzenleyici lisanslarını almak adına çalışmalar yürüttü.

Yaşanan bu ayrılığın ardından Binance CEO’su Changpeng Zhao, şirketin “dönüştürülecek varlıklarının” olduğunu ve hiçbir kredi ya da borcunun bulunmadığını belirterek, Binance’in mali durumunun iyi olduğunu savundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala