bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,431.26 0.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.97 0.13%
bnb
BNB (BNB) $ 612.83 0.76%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52514 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470913 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150384 0.44%

Blockchain Association CEO’su Kripto Düzenlemesi Hakkında Konuştu

blockchain association ceosu kri

Kripto para sektöründe düzenleme konusu her geçen gün daha fazla gündeme geliyor. Çıkan haberlere göre; Blockchain Association CEO’su Kristin Smith, kripto para sektöründe yaşanan son olayların ardından, düzenleme ve denetleme gibi gerekliliklerin öneminden bahsetti.

Smith, düzenleyicilerin yaptırım eylemleri ve uzlaşmalarla mevzuata öncülük etmelerinin, özel nedenler ve koşullarla ilgili olduğuna inandığını aktardı. Smith ayrıca ABD’deki kripto düzenlemelerinin kapalı kapılar ardında gerçekleştiğini iddia etti.

Blockchain Association CEO’su Kripto Düzenlemesine Değindi

Önde gelen bir ABD kripto endüstrisi kâr amacı gütmeyen kuruluş olan Blockchain Association’ın CEO’su Kristin Smith, Amerika Birleşik Devletleri Kongresi’nin kripto mevzuatının kontrolünü ele alması ve bunu tüm pazarın kapsamlı bir şekilde incelendiği daha açık bir süreç haline getirmesi gerektiğini öne sürüyor.

blockchain association ceosu kripto duzenlemesi hakkinda konustudfvdsf
Blockchain Association’ın CEO’su Kristin Smith

​​Smith, düzenleyicilerin bu arada adım atmasıyla süreci çok yavaş hale getirmesine rağmen, sektörün ABD’li milletvekillerinin kripto mevzuatına liderlik etmesi gerektiğini söyledi. Bununla beraber Blockchain Association CEO’su Kristin Smith, düzenleyicilerin “çok hızlı hareket etmesine” rağmen, mevzuatta ilerlemenin “kapalı kapılar ardında” gerçekleştiğini iddia etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala