bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,450.27 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.28 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 612.18 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527523 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471353 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150558 0.72%

BlackRock CIO’su: Bitcoin’in Kalıcı Olacağını Düşünüyorum

black rock ciosu bitcoin in kalici olacagini dusunuyorum

Dünyaca ünlü yatırım yönetimi firması BlackRock CIO’su Rick Reider, Bitcoin’in kalıcı olduğunu düşünüyor. CNBC’nin Squawk Box programına konuk olan Rieder, Bitcoin ve kripto paraların kalıcı olduğunu düşündüğünü söyledi.

“Altının Yerini Alabilecek Dayanıklı Bir Mekanizma”

Programda Reider’a Bitcoin’in fiyatının yükselmesi halinde düzenleyici kurumların engeline takılıp takılmayacağı sorusu soruldu. Kripto para birimlerinin kalıcı olduğunu söyleyen Reider, “Bence uzun ömürlü” yorumunu yaptı.

Reider ayrıca, Bitcoin’in altının yerini alabilecek dayanıklı bir mekanizma olduğunu söyledi. Ona göre Bitcoin sahibi olmak, yanında altın bir külçe taşımaktan çok daha işlevsel.

Reider ayrıca kripto paralar ile sıkça gündeme gelen iki konuya da değindi. Y kuşağının kripto paralara duyarlı olduğunu vurgulayan Reid, dijital ödeme sistemlerinin gerçek olduğunu söyledi. Bu açıklamalarının ardından, bir Bitcoin boğası olmadığını özellikle vurgulayan Reider iş ve kurumsal portföylere Bitcoin’i fazla dahil etmediğini belirtti. 

Milyarder Yatırımcılar Bitcoin’e Yöneliyor

Geçtiğimiz günlerde finans dünyasının önemli isimleri, Bitcoin ile ilgili olumlu görüşlerini paylaşmış ve Bitcoin yatırımlarını açıklamıştı. Rick Reider ise bu listeye katılan en son isim oldu. Bunların arasında en dikkat çekici isimlerden biri olan Meksikalı işadamı Ricardo Salinas Pliego, Meksika’nın en zengin ilk beş ismi arasında alıyor. Salinas, likit portföyünün %10’unun Bitcoin’de olduğunu açıklamış ve takipçilerine Saifedean Ammous’un ünlü Bitcoin Standardı (The Bitcoin Standard) adlı kitabını okumasını önermişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala