bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,290.23 0.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.41 0.21%
bnb
BNB (BNB) $ 610.77 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 143.63 2.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530385 0.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47712 0.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15092 0.30%

Bitstamp, Yeni Kredi Ürününü Piyasaya Sürüyor

bitstamp yeni borc verme urununu piyasaya suruyor

Kripto para birimleri dünya genelinde hızla benimsenirken, kripto şirketleri de müşterileri için yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Dünyanın en eski kripto borsalarından birisi olan Bitstamp, yeni bir kredi ürününü duyurdu.

Bitstamp Yeni Ürününü Duyurdu

En eski kripto para borsalarından birisi olan Bitstamp, bugün Avrupa pazarlarının yanında Hong Kong ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde yeni bir kredi ürününü duyurdu.

bitstamp yeni borc verme urununu piyasaya suruyor 2

Borsanın kredi ürünü, belirli bir kilitlenme süresi olmadan günlük ödüller sunuyor. Şirketin yeni ürününde Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi büyük kripto para birimlerinin yanı sıra Circle’ın USDC’si ve Tether’in USDT’si için de kullanılabiliyor. Son olarak ürün içinde kabul edilen kripto para birimleri arasında XRP, BCH, LINK, LTC ve APE bulunuyor. Son olarak bu ürün bazı müşteriler tarafından Mart ayından beri kullanılıyor.

Bitstamp, söz konusu yeni ürünü için Finli bir kredi şirketi olan Tesseract ile ortaklık kurdu. Tesseract’ın platformundaki borç alanlar, stablecoin kredileri için yüzde 100 teminat sağlıyor. Bunun yanında ortaklık, müşteri kredilerini ve varlıklarını Tesseract’ın diğer ortaklarından ayrı tutmak adına farklı bir tüzel kişilik kullanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala