bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,475.27 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.29 0.35%
bnb
BNB (BNB) $ 610.01 0.45%
solana
Solana (SOL) $ 144.17 2.20%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531598 0.95%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474077 0.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150872 0.31%

Bitso, FTX Krizi Sonrası Yol Haritasını Belirledi

bitso ftx krizi sonrasi yol haritasini belirlediert

Kısa süre önce iflas bayrağını çekerek, kripto para sektörünü derinden sarsan kripto para borsası FTX ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Bitso’nun Baş Düzenleyici Sorumlusu Felipe Vallejo, Meksika, Brezilya, Kolombiya ve Arjantin’de faaliyet gösteren Bitso’nun bir aydan kısa bir süre içinde bir ödeme gücü raporu yayınlayacağını dile getirdi.

Bitso’dan FTX Krizi Sonrası Yol Haritası

Kripto para borsası Bitso, FTX’in çöküşünün ardından artan kullanıcı baskısı nedeniyle bir şeffaflık yol haritası ortaya koydu. Borsa, kısa bir süre önce kripto sektöründe şirketlerin kullanıcı işlemlerini destekleyecek fonlara sahip olup olmadıkları sorusuna değindi. Bunun yanında şirket, kullanıcıların kendilerinin bu sorunun yanıtına karar verebilmesi için anlaşılması kolay bir rapor oluşturarak Rezerv Kanıtı sunan bir grup uluslararası şirkete katıldı.

bitso ftx krizi sonrasi yol haritasini belirledirrtt

Bitso’nun Baş Düzenleme Sorumlusu Felipe Vallejo, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bazı şirketler tarafından yayınlanan fon kanıtları, yalnızca varlıkları gösterdikleri ve kullanıcılarına ne kadar kripto veya para borcu olduğunu yansıtmadıkları için yetersizdir.

Küresel menkul kıymetler gözlemcisi IOSCO Başkanı Jean-Paul Servais ise FTX’in çöküşünün kripto piyasasını düzenlemek için bir aciliyet duygusu yarattığını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala