bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,347.24 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.81 0.01%
bnb
BNB (BNB) $ 608.83 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529353 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470636 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150511 0.21%

Bitpanda, Almanya’da Kripto Lisansı Aldığını Açıkladı

bitpanda almanyada kripto lisansi aldigini acikladiA

Son dönemde birçok kripto borsası faaliyetlerini sınır ötesine taşımak için birçok farklı ülkeden lisans almaya başladı. Bu kez bir lisans haberi de kripto para borsası Bitpanda’dan geldi. Çıkan son haberlere göre; Bitpanda, yaptığı açıklamada, yerel birimi aracılığıyla Almanya’da bir kripto lisansı aldığını söyledi.

Bitpanda, Almanya’da Kripto Lisansı Aldı

Alman Federal Mali Denetleme Kurumu’ndan (BaFin) alınan lisansla, Bitpanda Asset Management GmbH’nin bağımsız olarak kripto gözetimi ve Alman vatandaşları için kripto varlıkları için tescilli ticaret sunabileceğini söyledi.

bitpanda almanyada kripto lisansi aldigini acikladiert

Bitpanda konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Ayrıca, Bitpanda bir sipariş defteri tutabilecek ve kripto varlıkları için hizmetleri doğrudan pazarlayabilecek ve Alman müşterilerinin çok çeşitli kripto para birimlerine yatırım yapmaları için güvenli ve düzenlenmiş bir ortam sağlamalarına olanak tanıyacak.

Son olarak belirtmek gerekirse kripto borsası FTX ABD’de iflas başvurusunda bulunduğundan beri , Avrupa Parlamentosu aracılığıyla mevzuat taslağını yönetmekle görevli Alman milletvekili Stefan Berger, AB’nin Kripto Varlık Piyasalarının (MiCA) kripto düzenlemesi için küresel standart olması gerektiğini söyledi .

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala