bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,050.16 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.25 0.36%
bnb
BNB (BNB) $ 592.02 0.46%
solana
Solana (SOL) $ 146.34 0.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530083 0.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459045 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161682 0.34%

Bitget’ten Türkiye için 1 milyon TL’lik fon

bitget

Kripto para borsası Bitget, Türkiye’nin 100.yılını 1 milyon TL burs ve etkinliklerle kutluyor. Borsa, Türkiye’deki kullanıcılar için burs, scooter’lar ve airdrop’lar da dahil olmak üzere bir dizi heyecan verici etkinlik duyurdu.

Borsadan yapılan açıklamada, etkinlik kapsamında Türkiye’deki gençlerin desteklenmesinin hedeflendiği belirtildi. Bu kapsamda 1 milyon TL’te kadar fon dağıtılacağı ifade edildi. Başlangıç fonunun 500 bin TL olacağı kaydedilirken, yeni kullanıcıların eklenmesiyle fonun 1 milyon TL’ye yükseltileceği aktarıldı.

Şirketin Blockchain4Youth KSS programının bir parçası olan 1 milyon TL’lik burs fonunun maddi imkânlardan yoksun öğrenciler için kullanılacağına dikkat çekildi. Her yeni kullanıcının kaydolması ve Türkçe web sitesinde KYC’sini tamamlamasının ardından Bitget, başlangıçtaki 500 bin TL’ye ek olarak burs fonuna 150 TL katkıda bulunacak. Kullanıcıların herhangi bir ödeme veya bireysel katkı yapmasına gerek olmadığı bildirildi.

Borsada hesap açan ve zorunlu KYC sürecini başarıyla tamamlayan ilk 300 kişiye 140 TL (5 USDT) verecek. Böylece Bitget’teki ilk ticaret yolculuklarına destek verilecek. Platform, minimum 60 USDT eşdeğeri TL yatırıp işlem yaparak, bu kriteri yerine getiren ilk 100 kullanıcıya ek 15 USDT ödül verecek. Özel görevleri tamamlayan katılımcılar 1 BTC’lik (yaklaşık 973.640 ₺) havuzdan kazanma şansına da sahip olacak.

Bitget tarafından yapılan son araştırmaya göre, Y kuşağı kripto meraklılarının yüzde 46’sını oluşturuyor. Platform, kriptonun giderek daha fazla benimsenmesiyle büyüyen Z kuşağı ve daha genç kripto kullanıcılarının, kriptonun benimsenmesini teşvik etmede hayati bir rol oynayacağına inanıyor. Bu nedenle, geleceğin dünyasının bel kemiğini, kripto dalgasına erken katılmaya ve takip etmeye teşvik etmeyi amaçlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala