bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,475.27 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.29 0.35%
bnb
BNB (BNB) $ 610.01 0.45%
solana
Solana (SOL) $ 144.17 2.20%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531598 0.95%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474077 0.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150872 0.31%

Birleşik Krallık Parlamenterlerinden Kripto Düzenlemesi Çağrısı

vasdbirlesik krallik parlamenterlerinden kripto duzenlemesi cagrisi.jpg

Kripto para sektörünün belki de en önemli konularından biri düzenleme. Genel olarak bu konu ile ilgili olarak birçok önemli isim çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmaların beraberinde yetkililer de düzenleme çalışmaları ile ilgili çağrılarda bulunuyor.

Birleşik Krallık Parlamenterleri, Kripto Düzenlemesi Çağrısında Bulunuyor

Birleşik Krallık parlamenterleri, Finansal Piyasalar ve Hizmetler Yasasını tartışıyor ve kripto para piyasaları için hareketli bir yılın ardından daha güçlü kripto düzenlemesi çağrısında bulunuyor.

birlesik krallik parlamenterlerinden kripto duzenlemesi cagrisisdsdf

Kripto para birimlerini finansal düzenlemeye sokan Finansal Hizmetler ve Piyasalar Yasası, Lordlar Kamarası üyelerinin sektörde çalkantılı bir yılın ardından kripto varlıklar için daha fazla düzenleme çağrısı yaptığı Birleşik Krallık Parlamentosu’nda incelemeye alındı.

Lordlar Kamarası üyesi ve daha fazla kripto düzenlemesi isteyenlerden Alan Smith, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

FTX’in son çöküşü, hem piyasanın oynaklığını hem de dolandırıcılığa karşı savunmasızlığını gösterdi” dedi. Kriptoyu çevrimiçi kumarla karşılaştırdı.

Üst meclisin bir üyesi olan Jonathan Hill da dijital varlıkların sürekli gelişimi, yalnızca finansal bir devrimi değil, aynı zamanda mevcut düzenleyici kategorilere ve yaklaşımlara sığmayacak bir devrimi de temsil ettiğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala