bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,731.00 6.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.62 6.61%
bnb
BNB (BNB) $ 567.85 4.54%
solana
Solana (SOL) $ 125.10 8.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501129 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439306 4.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.129738 9.82%

Binance’in Türkiye için Planları Büyük

binancein turkiye icin planlari buyuksd

Kripto para sektörü oldukça hızlı gelişiyor. Bu noktada küresel pazarda rekabet eden birçok borsa bulunuyor. Türkiye ise kripto açısından en büyük pazarlardan biri. Binance de bu pazarın yüksek potansiyeli sebebiyle genişleme planlarını hızlandırıyor. Öyle ki Binance’in Asya bölgesi başkanı Gleb Kostarev, Türkiye’nin önemli bir pazar olduğunu söyledi.

Binance, Türkiye’de Genişleme Çalışmalarını Hızlandırmak İstiyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Asya pazarında oldukça “büyük potansiyel” görüyor. Şirketin Asya operasyonları başkanı Gleb Kostarev, kısa bir süre önce verdiği röportajda çeşitli ülkelerde aktif bir büyüme planı içerisinde olduklarını belirtti.

binancein turkiye icin planlari buyukw

Türkiye pazarının oldukça önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Kostarev şu ifadelere yer verdi:

“Piyasalar açısından Türkiye gerçekten çok büyük bir pazar; çünkü insanlar aslında enflasyona karşı birçok önlem alıyor. Sadece dolar veya euro satın almakla kalmıyorlar, kripto da satın alıyorlar. Bu, enflasyonun çok yüksek olduğu ülkelerdeki insanlar için kriptonun riskten korunma konusunda önemli bir varlık türü olabileceğini gösteren harika bir kullanım örneği”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala