bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,605.04 2.70%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.66 1.38%
bnb
BNB (BNB) $ 590.30 1.75%
solana
Solana (SOL) $ 146.25 2.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535202 1.74%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468375 0.22%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162665 16.03%

Binance US, MoonPay ile ortaklık kuruyor

binance us moonpay ile ortaklik kuruyor

Kripto para sektörünün dev isimlerinden Binance.US, kullanıcı dostu bir deneyim sunabilmek adına MoonPay ile önemli bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği, Amerikalı kullanıcılara kripto para alım satımında yeni ve pratik bir yol sunmayı hedefliyor.

Binance US ve MoonPay Ortaklığıyla USDT İle Daha Akıcı Alım-Satım Deneyimi

Binance.US, Amerikalı kullanıcılara kripto para alımlarında daha iyi bir deneyim sunmak için MoonPay ile iş birliği yapmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde firmanın web sitesinden yapılan duyuruda, Binance.US’nin ABD’deki müşterilere daha kolay ve hızlı dolar yatırma ve çekme olanağı sağlama amacıyla MoonPay ile el sıkıştığı aktarıldı.

Bu yeni iş birliği sayesinde, Binance.US kullanıcıları dolarlarını Tether’in USDT stablecoin’ine dönüştürerek platform içerisinde diğer kripto para birimlerini daha rahat satın alabilecek veya takas edebilecek.

Binance.US, MoonPay iş birliği sayesinde kripto alım-satım sürecini mobil uygulama üzerinden daha akıcı bir hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti. Kullanıcılar, USDT alımlarını banka kartları, kredi kartları, Google Pay ve Apple Pay gibi yöntemlerle gerçekleştirebilirler. Son olarak platform üzerinde USDT ile hızla 150’yi aşkın kripto para birimi satın alınıp satılabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala