bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,161.19 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.14 0.62%
bnb
BNB (BNB) $ 588.13 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 147.05 0.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529411 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458945 2.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160843 2.06%

Binance Türkiye’den Üniversite Öğrencileriyle Etkinlik

Binance Türkiyeden Üniversite Öğrencileri ile Etkinlik

Blockchain sektöründe öğrencilerin önemi oldukça fazla. Yeni nesil teknolojilerin geliştirilmesi için bilgi seviyesi yüksek, bilinçli ve ilgili gençlere ihtiyaç duyuluyor. Bunu, günümüzde Blockchain geliştiricisinin en çok aranan iş dalları arasında olmasından da anlıyoruz. Bu açığın farkında olan kripto borsaları ise bir nevi geleceklerine yatırım yapıyor. Bu borsalardan biri de Binance. Üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Binance Türkiye, finansal okuryazarlığı artırmaya yönelik yeni bir etkinlik gerçekleştirdi.

Binance Türkiyeden Üniversite Öğrencileri ile Etkinlik 2

Binance Türkiye, Üniversite Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

Kripto para sektöründeki rekabetin sıcaklığı, belki de en çok merkezi kripto para borsalarına yaklaşınca hissediliyor. Yeni ürünler, geliştirmeler, kampanyalar ve etkinlikler ile rekabette öne çıkmaya çalışan borsaların bir diğer ilgi alanı ise üniversiteler. Geleceklerine yatırım niteliğinde olan bir etkinlikle ekosistemi öğrenciler ile buluşturan Binance Türkiye ise bu borsalar arasında yerini aldı.

Borsa, iş birliği kapsamında, İstanbul Üniversitesi’nde bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikte Blockchain, Web3, kripto para sektörü, NFT ve metaverse kavramları ele alındı. Finansta dijitalleşmenin sağlayacağı avantajların da konuşulduğu etkinlikte yaklaşık 100 öğrenci yer aldı.

Binance Türkiye Pazarlama Müdürü Alper Bulut ve şirkette büyümeden sorumlu Ali Serdar Kuşçu ise kripto para sektöründe dünyanın önde gelen ülkelerinden biri olan Türkiye’de, Binance’in bugüne kadar sektöre ve kullanıcılara sunduğu yenilikleri ve şirketin hedeflerini öğrencilere aktardı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala