bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,546.76 1.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,946.88 1.15%
bnb
BNB (BNB) $ 588.48 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.81 3.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504221 1.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.434225 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147692 5.79%

Binance, Dubai’de faaliyet lisansı aldı

Binance Dubaide faaliyet lisansi aldi222

Kripto para borsası Binance, BAE’nin en kalabalık emirliği Dubai’de faaliyet lisansı aldığını duyurdu. Borsa, eylül ayındaki hazırlık lisansından bu yana belirlenen koşulları yerine getirdiğini açıkladı. Binance, böylece Dubai düzenlemelerinin üçüncü aşamasını geçmiş oldu.

Binancein Guc Kaybi Suruyor

Binance’ten Dubai’de lisans açıklaması

Binance, Dubai’de faaliyet lisansı aldığını duyurdu. Operasyonel lisansını alan borsa, Dubai’deki dört adımdan üçüncüsünü tamamlamış oldu. Böylece kullanıcıların yetkili hizmetlere erişebileceği bildirildi. Borsa, geçen yıl Dubai’nin Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu’ndan (VARA) banka hesabı, kripto borsası işletimi ile ödeme ve saklama hizmeti için geçici lisans almıştı.

Yapılan açıklamada, 2022 yılında alınan geçici lisanstan Minimal Viable Product (MVP) lisansına geçiş yapıldığı aktarıldı. Açıklamada, Dubai‘deki uygun kullanıcıların artık yetkili hizmetlere erişebilecekleri anlamına geldiğini bildirdi.

Dubai’de dört aşamalı lisanslama süreci bulunuyor. Binance, şu anda bu aşamalardan üçünü geçti, geriye kalan Full Market Product (FMP) lisansı bulunuyor. Söz konusu lisans, tüm kurallara yam uyumun ardından alınabiliyor.

Binance, Japonya’da da yeniden hizmete hazırlanıyor. Borsanın Almanya, Avusturya, Belçika ve Hollanda’da aksiliklerle karşılaştığı belirtildi. Dubai, bir süre önce kriterleri yerine getirmediği için BitOasis‘in lisansı askıya almıştı. Borsaya 12 Nisan’da şartlı lisans verilmişti.

Elif TOPÇUOĞLU

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala